Hju Grant
Print screen/YT
Hju Grant

EPA/NEIL HALL

Hju Grant, Foto: EPA/NEIL HALL

Slavni glumac Hju Grant gostovao je u emisiji "Kasno uveče sa Setom Majerom" i sa svetom podelio neprijatnost koja mu se dogodila u gradu ljubavi.

Hju je as suprugom bio u Parizu bio na medenom mesecu i tokom vožnje u taksiju primetio je da nema gotovine. Glumac je zamolio taksistu da stane blizu automata da podigne novac.

"Kada smo došli do automata nije radio. I pitao me je: Šta ćemo sad?" Počeli smo da se prepiremo i rekao sam tada svojoj supruzi da izađe iz automobila. On me je upitao šta to radim i kada sam mu rekao da nećmo da platimo, jer ne radi automat on se samo odvezao. Kidnapovao mi je ženu", ispričao je Grant kroz smeh. Glumac je dodao da je račun bio samo šest evra. Hju, ipak nije otkrio kako se ta situacija završila.

"Uvek u Parizu upadnem u svađu s taksistima", rekao je Grant i dodao da ga je supruga pitala zašto nije trčao za taksijem, a on joj je odgovorio da je vozilo išlo 50 kilometara na sat i da bi to bilo uzaludno.

Hju Grantu je ov inače prvi brak, a na ludi kamen stao je sa švedskom producentkinjom Anom Ebsterbajn krajem maja ove godine.