Lijam Hemsvort
Profimedia
Lijam Hemsvort

Profimedia

Lijam Hemsvort, Foto: Profimedia

Bivši muž Majli Sajrus (26) nedavno je u Australiji, a zatim i u Njujorku viđen u društvu nove devojke Medison Braun (22). 

PROČITAJATE I:

 

Njihova pojavaljivanja u javnosti su čak naglasila i određena slaganja u stilu. A ko je devojka koja ljubi Hemsvorta nakon Majli?

U pitanju je australijska glumica najpoznatija po ulozi Kirbi Anderson u Netfliksovoj seriji "Dinastija", kao i po ulozi u filmu "Strangerland" u kojem je glumila uz Nikol Kidman.Medison je karijeru počela 2007. u TV šouu "Home and Away" na isti način na koji su u svet šou-biznisa krenuli Lijam i njegov brat Kris Hemsvort, ali i Kajli Minog i Margo Robi, piše "Žena".

Lijam Hemsvort

Profimedia

Lijam Hemsvort, Foto: Profimedia

Mlada buduća nova zvezda iz Australije koja je 2016. glumila u seriji "The Kettering Incident", bavi se i manekenstvom. Pojavljivala se u australijskom izdanju "Voga", a radila je revije i za Kelvina Klajna i modnu kuću "Miu Miu".

Mnogi hvale atraktivost Medison Braun kao i njen stil, ali jedna rečenica je mogla da je "košta" veze sa Hemsvortom.

Ona je u junu ove godine u šouu "Zach Sang " izjavila da bi "spavala sa braćom Hemsvortom".

Sve u službi šou-biznisa, reklo bi se, ipak, na kraju, s obzirom da Lijam nije zamerio Medison ovako nešto.

Medison Braun

Screenshoot Instagram

Medison Braun, Foto: Screenshoot Instagram

I Majli ima "novu ljubav". U pitanju je australijski pevač Kodi Simpson (22) koji živi u Los Anđelesu, a koji je na muzičkoj sceni od 2009. (Kodi i Medison imaju isti broj godina i Pevačica uživa pored njega i ne skida osmeh sa lica, a još se nije ni "ohladio" njen raskid od Kejtlin Karter Džener (31) bivše supruge Brodija Dženera, sina Kejtlin Džener.

PREPORUČUJEMO I:

 

U zajedničkom saopštenju bivši supružnici su naglasili da će zajednički brinuti o kućnim ljubimcima.

Podsetimo, par je doneo odluku da se razvede nakon što je Majli prevarila Lijama sa manekenkom i influenserkom Keitlin Karter, o čemu ne prestaje da se priča.

Lijam Hemsvort

Profimedia

Lijam Hemsvort, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!