Čester Benigton i Talinda Bentli
Screenshoot Instagram
Čester Benington

EPA/STEVE C.MITCHELL

Čester Benington, Foto: EPA/STEVE C.MITCHELL

U leto 2017. godine frontmen grupe Linkin Park Čester Benigton pronađen je mrtav, a ispostavilo se da je sam sebi oduzeo život i to dok su mu supruga i deca bili na putu.

PROČITAJTE I:

 

U trenutku smrti, muzičar je bio oženjen Talindom Bentli, sa kojom je razmenio bračne zavete 2005. godine, a par je imao i troje dece. Govorio je da je zahvaljujući njoj uspeo da se izbori sa depresijom i prevaziđe bol koju je pretrpeo zbog razvoda sa prethodonom ženom Samantom.

Imali su idiličan brak bez skandala i incidenata, te je javnost ostala zatečena kada je Talinda samo šest meseci nakon Česterove smrti pronašla novu ljubav. Dve godine od tragedije, ona je na Instagramu sa svetom podelila vesti da se ponovo udaje.

Čester Benigton i Talinda Bentli

Screenshoot Instagram

Čester Benigton i Talinda Bentli, Foto: Screenshoot Instagram

Vesti o veridbi saopštila je u dugačkoj, veoma emotivnoj poruci.

"Draga porodice, presrećna sam što s vama mogu podeliti vest da sam se verila sa svojim anđelom na zemlji, Majklom. Tu sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt srodne duše ne znači vašu smrt. Moja porodica i prijatelji, kao i Linkin Park braća prihvatili su ga raširenih ruku. Nastaviću da odajem počast Česteru, a svi koji ste proživeli samoubistvo voljene osobe, znajte da možete ponovo da budete srećni posle toga. U svom srcu imate dovoljno mesta za tugu, žaljenje, ali i ljubav i sreću. Hvala vam na vašoj ljubavi i pomoći", napisala je ona.

PREPORUČUJEMO I:

 

Njeno priznanje nije prošlo bez brojnih uvreda i ružnih komenatara od strane publike i fanova njenog pokojnog supruga. Većina se upitala nije li se sve desilo prebrzo, s obzirom da je Čester preminuo pre samo 2 godine.

"Toliko o srodnoj duši", "Šest meseci nakon njegove smrti počela si da izlaziš, a sad si se i verila. Da li je ovo neka šala?", "Od početka sam znao da nešto nije u redu, a sad si to i dokazala", "Sramno", samo su neki od komentara ogorčenih fanova.

Podsetimo, od Česterove smrti Talinda je posvećena promociji mentalnog zdravlja, a pokrenula je i udruženje "320 Changes Direction" koje za cilj ima da pomogne ljudima koji se bore sa nekim oblikom zavisnosti i unutrašnjim poremećejima.

Talinda Bentli

Screenshoot Instagram

Talinda Bentli, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

 

 

Komentari (1)

Gagy

13.09.2019 02:59

Neka se samo izgubi više sa svih vesti i medija...ko mari za nju,Čester je legenda i živeće večno.