Kejti Holms, Džejmi Foks
Profimedia
Kejti Holms, Džejmi Foks

Profimedia

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

Kejti i Džejmi su poslednji put viđeni zajedno u maju na Met Gali, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Međutim, čini se da su ubrzo nakon toga stavili tačku na odnos, bar ako je verovati neimenovanim izvorima.

"Čuo sam kako govori prijateljici u jednom restoranu u Njujorku: "Ono što Džejmi radi je njegova stvar - nismo zajedno već mesecima", ispričao je izvor za "Page Six".

Još jedna osoba bliska glumici potvrdila da je par raskinuo samo nekoliko nedeljena nakon Met Gale, a navodno je kraj inicirala Kejti.

Kejti Holms, Džejmi Foks

Profimedia

Foto: Profimedia

Inače, u subotu uveče Foks je fotografisan kako napušta jedna noćni klub u Los Anđelesu ruku pod ruku sa atraktivnom 21-godišnjom zvezdom u usponu - Selom Vejv, a izvori tvrde da je ona "samo devojka kojoj on pomaže sa profesionalne tačke gledišta".

Ipak, tračevi o njihovoj romansi i dalje su vrlo glasni, a donekle ih i sami podgrevaju s obzirom da kače zajedničke fotografije na društvene mreže, premda uvek uz natpis koji implicira kako imaju strogo poslovni odnos.

Kejti Holms, Džejmi Foks

Profimedia

Foto: Profimedia

Podsetmo, Holmsova i pevač bili su zajedno još od 2013, a zanimljivo je da su sve do 2017. krili svoju vezu i gotovo niko nije mogao ni da pretpostavi da su bili zajedno. Za njihovu vezu često kažu da je bila "najbolje čuvana tajna Holivuda", a navodno su je čuvali za sebe ne samo da bi zadržali svoju privatnost, već i zbog jedne od klauzula Kejtinog razvoda od Toma Kruza.

Dvejn Džonson stao na ludi kamen! Nakon 12 godina zajedničkog života rekao sudbonosno DA! (FOTO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 19.08.2019. 16:45 - 19.08.2019. 22:41 Dvejn Džonson se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Loren Hašijan. Dvejn Džonson, Foto: Profimedia Holivudska zvezda Dvejn Džonson (47) je u ponedeljak ujutru iznendio svoje fanove kada je objavio fotografije sa venčanja sa svojom dugogodišnjom partnerkom Loren Hašijan (34) i time otkrio svoju neizmernu sreću.

Podsetimo, glumica je prošla kroz buran razvod 2012. godine, a u ugovoru o razvodu potpisala je da neće objavljivati nikakvu sentimentalnu vezu u periodu od pet godina.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!