Džulija Roberts i Džordž Kluni
PrntScrn
Džulija Roberts i Džordž Kluni

PrntScrn

Džulija Roberts i Džordž Kluni, Foto: PrntScrn

Ovoga puta naći će se u ulogama razvedenog para koji se udružuje i odlazi na Bali kako bi sprečio svoju ćerku da napravi istu grešku koju su napravili oni pre 25 godina, stupajući u brak.

U novoj “Univerzalovoj” romantičnoj komediji “Ulaznica za raj” reditelja Ola Parkera, Robertsova i Kluni zajedno će se po peti put naći na istom filmskom projektu. Oni su ranije sarađivali na ostvarenjima “Ocean’s Eleven”, “Ocean’s Twelve”, “Confessions of a Dangerous Mind” i “Money Monster”.

Iako je pre neku godinu izjavila da više neće snimati romantične komedije, Robertsova se predomisila, možda baš zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Klunijem, a kako podsećaju strani mediji, glumica je jednom prilikom otkrila da je njihovo prijateljstvo jedno od retkih i iskrenih u Holivudu.

Džulija Roberts i Džordž Kluni

PrntScrn

Džulija Roberts i Džordž Kluni, Foto: PrntScrn

To je potvrdio i Kluni na dodeli “Bafta” nagrade 2013. godine, kada je dobio posebnu nagradu za Stenlija Kjubrika za uspeh na filmu. Džulija ga je tada najavila, a glumac joj je uzvratio rečima:

– Bilo je veliko zadovoljstvo gledati te kako postaješ žena kakva si sada. Ona je neverovatna majka, divna supruga i odlična prijateljica. Zaista mi je čast imati je pored sebe večeras – rekao je Kluni.