Amber Rouz
Screenshoot Instagram
Amber Rouz

Screenshoot Instagram

Amber Rouz, Foto: Screenshoot Instagram

Amber se skinula gola i odglumila poznatu scenu Hičkokovu psihološkog trilera "Psiho" iz 1960. godine. Nepoznati muškarac upada u kupatilo, sklanja zavesu tuš kabine i umesto nožem, iznenađuje je rozim vibratorom.

- Oh, hvala ti, upravo sam to tražila - rekla je starleta nakon što je vrisnula od straha. Amber je ponosna na ovu reklamu, jer je kako kaže veliki ljubitelj filmova redatelja Alfreda Hičkoka.

- Kao plavuša se uklapam u priču, a tople i mokre kupke su mi najbolje - našalila se Amber. Ona se udružila s nagrađivanom američkom markom za seks-igračke i dizajnirala kolekciju svojih, kako kaže, najdražih spravica za seks.

Amber Rouz

Screenshoot Youtube

Amber Rouz, Foto: Screenshoot Youtube

Amber inače godinama zabavlja javnost izjavama o svojim seksualnim iskustvima, a prošle godine je dobila i svoju emisiju. Tamo je ispričala da je imala trojku, ali joj takav seks baš i nije prijao.

- Bili smo devojka, muškarac i ja. Žena mi je smetala, bilo bi bolje da sam bila s dva muškarca. Napravila sam to jer previše pričam o seksu a premalo skupljam nova iskustva - ispričala je starleta. Rekla je i kako ju je veza s reperom Kanje Vestom obeležila za celi život.

- Sedam godina sam trpjela njegovo konstantno maltretiranje - rekla je Amber. Kanje je snimio nekoliko pesama o njihovom raskidu na albumu "My Beautiful Dark Twister Fantasy". Hvaljeni album oduševio je mnoge, no to je za Amber bilo teško razdoblje.

Starleta je od 2013. do 2016. bila u braku s reperom Viz Kalifom s kojima ima sina Sebastijana Tejlora Tomasa.

 

Hot and wet showers are the best ?? #LELOxAmber

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on Apr 5, 2018 at 5:28pm PDT

 

Komentari (1)

nedjo

06.04.2018 23:46

ohohoho,daj ga dedi,mislim orgazam