Avion, putnici, let,
Profimedia
Tara Rid

Screenshoot Youtube

Tara Rid, Foto: Screenshoot Youtube

Američka glumica Tara Rid izbačena je iz aviona! Naime zvezda filma "Američka pita" je trebalo da putuje iz Los Anđelesa do Njujorka, ali zbog njenih zahteva i neprijatnih scena izbačena je sa leta.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenosi "TMZ", Tara se ukrcala u avion i sela na svoj mesto kada je shvatila da njeno sedište nije bilo do prozora, iako je navodno, to naznačeno na karti.

Potom se žalila na neudobnost, jer nije imala jastuk koji bi joj olakšao bolove u mišićima, a glavni krivac, kako se navodi, je bio putnik koji je spustio sedište ispred nje i zavalio se u njemu. S obzirom na to da se uporno žalila i pravila galamu članovi posade nisu uspeli da reše ovaj problem sa glumicom, zbog čega je  zamoljena da zajedno sa svojim psom izađe iz aviona.

Taru je kompanija Delta izbacila iz leta za Njujork u ponedeljak zbog uz ‘uznemiravanja putnika’ zvanično je saopštenje kompanije.

Nakon pisanje medija, glumica se oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da se ovaj incident nije ni dogodio. Kako je napisala, bez ikakvog pritiska, svojevoljno je napustila avion. Navela je da joj je stjuard napravio problem jer je povela sa sobom ljubimca. Tara kaže da je psa povela kao emocionalnu podršku tokom leta, a članovi posude su insistirali da ga smesti u prtljažnik, što ona nikako nije htela da prihvati.

Ipak, "TMZ" je opovrgnuo njene reči objavivši video-snimak na kome se vidi da je Tara vidno iznervirana, da viče i svađa se sa zaposlenima u kompaniji.