Kolton Adenvurd
Profimedia
Kolton Adenvurd

Profimedia

Kolton Adenvurd, Foto: Profimedia

Kolton Andervud prvi put se javno otvorio o svojoj seksualnosti, otkrivajući u emotivnom intervjuu u sredu da je homoseksualac.

Bivša zvezda „Bachelora“ rekao je za „Dobro jutro Ameriko“ da je bio spreman da živi kao svoje autentično ja nakon „mračnog“ perioda u ličnom životu.

- Dugo sam bežao od sebe“, rekao je Andervud voditelju Robinu Robertsu. „Mrzim sebe već dugo. A ja sam gej. Pomirio sam se s tim početkom ove godine i obrađivao sam ga, a sledeći korak u svemu ovome bio je nekako davanje do znanja ljudima - rekao je Andervud.

29-godišnjak se prisetio vremena kada je „radije umro nego što bi rekao:„ Ja sam gej “, a to je bila neka vrsta mog poziva za buđenje“, i rekao da je takođe razmišljao da sebi naudi.

- Bilo je trenutka u LA-u da sam se probudio i nisam mislio da ću se probuditi“, rekao je. „Nisam imao nameru da se probudim, a jesam - rekao je Kolton.

Ovih dana je, međutim, rekao da je „najsrećniji i najzdraviji koji sam ikada bio u životu“.

Kolton Adenvurd

Profimedia

Kolton Adenvurd, Foto: Profimedia

Undervood je bio vodeći u 23. sezoni „The Bachelor“, koja je emitovana 2019. Svoju poslednju ružu poklonio je Kasi Randolf, ali je na kraju odlučio da je ne zaprosi. Par je prekinuo vezu prošle godine, a Kasi je privremeno dobila zabranu pristupa Andervudu nakon što ga je optužila da je vreba.

Andervud je rekao Robertsu da je "voleo sve u vezi sa" Randolfovom, ali rekao je da se "vodio unutrašnji sukob" tokom veze.

- Voleo bih da sam bio dovoljno hrabar da se popravim pre nego što sam nekoga slomio - rekao je.

Komentari (1)

Perica

14.04.2021 19:45

Čega se pametan stidi ..............