Ben Aflek
Youtube/printscreen
Ben Aflek, Foto: Youtube/printscreen

Holivudski glumci Ben Aflek i Ana de Armas su navodno raskinuli nakon godinu dana veze, prenose strani mediji. Naime, izvori bliski paru ističu da je raskid bio obostran, a svako je odlučio da nastavi svojim putem.

Ben više nije s Anom. Ona je raskinula njihovu vezu, koja je ionako bila komplikovana. Ana ne želi da bude u Los Anđelesu, gde Ben živi zbog svoje dece – rekli su Anini prijatelji.

– Njihovi životi su potpuno drugačiji. Oni se i dalje vole i puštuju, ali Ben i dalje radi na sebi, ima puno posla i želi da se posveti svojoj deci. Oboje su srećni sa svojim životima, a upravo to je i bio problem među njima – tvrde prijatelji.

– Imali su brojne razgovore o svojoj budućnosti i zajedno su odlučili da raskinu – dodao je izvor.

Iako se poslednjih nedelja činilo da je njihova veza sve ozbiljnija, ipak se ispostavilo da Aflek i Ana nisu suđeni jedno drugom. Par je u decembru 2020. godine otkrio da žive zajedno, a praznike su proveli s Aflekovom decom. Oni su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji su počeli da pišu da su se verili jer je Ana na ruci nosila veliki prsten, ali par tada nije komentarisao nagađanja.

Ono što je šokiralo mnoge pratioce jeste da se ispred Benove vile u Los Anđelesu može videti Anin poster u prirodnoj veličini bačen u kontejner, s kojim su se njegove ćerke prošle godine igrale. S druge strane, Ana je raskid, kao i mnoge druge žene, obeležila novom frizurom. Ona se ošišala na paž, ofarbala kosu u crno i ošišala šiške. 

Još je šokantnija informacija da su raskinuli preko telefona i da razgovora uživo nije ni bilo, a mnogi tvrde da je upravo razlika u životnom dobu doprinela raskidu. Ben već ima brak iza sebe i troje dece, dok Ana želi da ostvari svoju porodicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: