Viktorija i Dejvid Bekam
Shutterstock
Viktorija i Dejvid Bekam

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bruklin Bekam, najstariji sin legendarnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, uskoro će stati na ludi kamen, a svadbeno veselje će, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, biti na crnogorskom Svetom Stefanu.

Prvenac Viktorije i Dejvida Bekama se nedavno, uz blagoslov oca i majke, verio sa svojom devojkom, američkom glumicom i bogatašicom Nikolom Pelc. Iako su u vezi tek pet meseci, potomak proslavljenog fudbalskog asa nije mogao da odoli svojoj četiri godine starijoj izabranici Nikoli, pa je rešio da se oženi njome. Za organizaciju svadbenog veselja pobrinuće se mladoženjini roditelji, a izbor je pao na jedno od najluksuznijih mesta na Crnogorskom primorju.

Sveti stefan

Shutterstock

Sveti stefan, Foto: Shutterstock

- Slavni par je rešio da svom najstarijem nasledniku napravi intimnu svadbu, za oko 50 ljudi, i to ni manje ni više nego na istom mestu na kojem je najbolji teniser sveta Novak Đoković izgovorio sudbonosno „da“. Poznato je da su Bekamovi već letovali na Svetom Stefanu i da odatle nose najlepše uspomene. Upravo zbog toga, odlučili su da baš u Crnoj Gori organizuju svadbeno veselje - kaže za „Alo!“ izvor i dodaje da je svadbeno veselje zakazano za maj naredne godine, a prema njihovim željama biće intimno i zatvoreno za javnost. Služiće se šampanjac i voće, a matičar će mladence venčati na plaži.
Podsećanja radi, Viktorija i Dejvid su 2018. letovali na Svetom Stefanu i, kako su pisali svetski mediji, tamo su potrošili čitavo bogatstvo. Uživali su u luksuznom kompleksu, u još luksuznijem smeštaju, iću, piću… Nema sumnje da će i svadba njihovog najstarijeg deteta obilovati luksuzom.
-Bruklin i Nikola zajedno su tek pet meseci, ali par veruje da je to ljubav za ceo život. Nikola je bogata, ambiciozna, vredna i puna poštovanja prema starijima - preneli su između ostalog inostrani mediji. 

 

Komentari (1)

lili

18.07.2020 08:28

Kako prave svadbu u Crnoj Gori? A korona, granice, skupovi...ništa?