Tom Henks
Printscreen / Youtube
Tom Henks

Printscreen / Youtube

Tom Henks, Foto: Printscreen / Youtube

Naime, Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

Muzičar, koji je nedavno objavio svoju rep numeru pod nazivom "White Bouy", rekao je da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

Tom Henks i Rita Vilson

Printscreen

Tom Henks i Rita Vilson, Foto: Printscreen

Prošle nedelje procurio je video snimak na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je snimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na čelu.

On je vikao na svoju bivšu devojku i govorio da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini je Parkerova negirala optužbe.

Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter - napisao je Čet na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ???? ????? (@chethanx)

Nedavno, Henks je podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac "kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja", kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara".

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

- Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija - zaključio je advokat.