Lejdi Gaga
Printscreen
Lejdi Gaga

EPA/CLAUDIO ONORATI

Lejdi Gaga, Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Performans pesme "Shallow" Lejdi Gage (33) i Bredlija Kupera (44) doveo je javnost do usijanja jer su svi mislili da su u tajnoj aferi, zahvaljujući emocijama koje su ispoljili na sceni.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, Lejdi Gaga tvrdi da je cela stvar bila unapred izrežirana.

Ona je u ekskluzivnom razgovoru sa Oprom Vinfri (65) otkrila da su Bredli i ona ovaj performans danima uvežbavali kako bi izgledalo da su ludo zaljubljeni jedno u drugo, i u bioskopu i u realnom životu.

Lejdi Gaga, Bredli Kuper, Oskar 2019

EPA/AARON POOLE / AMPAS / HANDOU

Lejdi Gaga, Bredli Kuper, Oskar 2019, Foto: EPA/AARON POOLE / AMPAS / HANDOU

I to su veoma dobro uradili, zato što su ceo svet ubedili da između njih postoje emocije, bez obzira što je Bredli u tom trenutku bio u vezi sa poznatom manekenkom Irinom Šajk.

Lejdi gaga, Bredli Kuper, Oskar 2019

Screenshot Youtube

Lejdi gaga, Bredli Kuper, Oskar 2019, Foto: Screenshot Youtube

Nekoliko meseci nakon njihovog performansa Irina I Kuper su raskinuli, a svi su okrivili Lejdi Gagu za njihov rastanak.

Da stvar bude još više filmična, Lejdi Gaga je nekoliko dana nakon performansa raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom.

Takođe, u intervjuu sa Oprom Vinfri Lejdi Gaga tvrdi da je silovana kada je imala 19 godina i da je od tada duboko traumatizovana. Kaže da je oštećena za života i da nosi duboke ožiljke.

Lejdi Gaga

Printscreen

Lejdi Gaga, Foto: Printscreen

- Kada sam osvojila Oskara za "Shallow" reporter me je pitao: "Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?". Rekla sam mu: "Vidim mnogo bola". I nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo... Bila sam istraumirana godinama, ali preživela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol... Ne znam da li je to neko razumeo kada sam izgovorila, ali ja jesam - rekla je Gaga.

Lejdi Gaga

Screenshot Youtube/TheEllenShow

Lejdi Gaga, Foto: Screenshot Youtube/TheEllenShow

Opra ju je upitala da li je nakon silovanja imala posttraumatski stresni poremećaj, što je Gaga potvrdila.

- Imala sam. Imala sam hronični bol... Neuropatska trauma je deo mog života. Na lekovima sam. Imam nekoliko lekara. Tako ja preživljavam. Ali, znaš šta, Opra? Nastavljam da idem napred, i tom detetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da idu napred, jer tako mogu preživeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: "Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču" - rekla je Gaga.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!