Đanluke Vakija i Šeron Fonseke
Prntscrn/Instagram
Đanluke Vakija i Šeron Fonseke

Prntscrn/Instagram

Đanluke Vakija i Šeron Fonseke, Foto: Prntscrn/Instagram

Kada je ekscentrični milioner predstavio svoju prvorođenu ćerkicu, otkrio je i priču o njenom rođenju, koja je njega i njegovu devojku Šeron mnogo potresla, iako su znali da iza sebe imaju najbolji lekarski tim.

Sa puno ljubavi želimo da podelimo priču o rođenju naše Blu Jerusaleme. Presrećni smo što je konačno upoznajete. Blu je rođena sa procepom nepca, a naša srca bila su od prvog dana uz nju i ostale porodice, koje su se suočile s ovim problemom. Reč je o stanju sa kojim se rađa jedna od sedamsto beba u svetu ‒ napisao je brižni otac.

Blagosloveni smo što iza sebe imamo sjajan medicinski tim koji će našoj ćerki pružiti adekvatnu negu i operaciju, koja će joj omogućiti da živi potpuno normalno. Ipak, mnoge porodice nisu te sreće, pa smo rešili da ovim putem proširimo svest ljudi i podržimo fondacije koje pomažu ljudima suočenim sa istim problemom. S ljubavlju, Šeron i Đanluka - napisao je on tada na svom "Instagramu".

Sada, kada je Blu konačno ojačala, zahvat je izveden, a otac, koji je bio uplašen za svoj malo i voljeno biće, oglasio se na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Mala herojina još uvek se oporavlja ipak u udobnosti svog doma. Uz svu roditeljsku ljubav i najbolju lekarsku podršku, stanje je svakoga dana sve bolje.