"NE MOGU NIKOG DA POREDIM SA NJIM" Šeron Stoun je bila ludo zaljubljena u ovog velikana, a svoje strasti nije mogla da sakrije ni tokom snimanja! (FOTO)

Odogovor na škakljivo pitanje lepa glumica dala je kao iz topa.

Šeron Stoun
Šeron Stoun, Foto: Shutterstock

Glumica Šeron Stoun gostujući u jednoj emisiji, odgovorala je na pitanje gledalaca, a jedno od njih je bilo koji glumac se najbolje ljubi.

Čini se da nije morala mnogo da razmišlja, jer je bila prilično sigurna u svoj odgovor.

- Robert de Niro se definitivno najbolje ljubi. Da, Bob je daleko ispred svih ostalih - rekla je Šeron.

Robert de Niro
Robert de Niro, Foto: Printscreen

Kako je pojasnila, verovatno je deo razloga za ovakav njen odgovor i to što je imala mnogo poštovanja prema njemu i pre nego što su zajedno radili, prenosi britanski "Miror".

- Njemu sam se najviše divila od svih glumaca. Celu karijeru sam želela da budem kao on. Možda je i zato poljubac sa njim za mene bio vrhunski trenutak. Mada, bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu - našalila se.

Konkurencija De Niru bili su najveće face Holivuda, jer je ona radila i sa Silvesterom Staloneom, Majklom Daglasom i Arnoldom Švarcenegerom.

- Ne mogu bilo koga drugog da poredim sa De Nirom. U poređenju sa njim, sve ostalo je mlako - rekla je Šeron Stoun koja je s De Nirom snimala nezaboravni film "Kasino".

Povezane vesti

 • Korisnik: bager
  25/09/2020 - 18:46
  Ma u redu za ljubljenje,,nego neka kaze koji najbolje puni " baburu "
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi