Selma Hajek
Instagram/Printscreen
Selma Hajek, Foto: Instagram/Printscreen

Glumica je do 1995. godine snimala meksičke telenovele, a kada je dobila priliku da igra u Holivudu, naišla je na tremu kada je saznala da treba da odigra i eksplicitne scene

Salma Hajek ušla je na velika vrata Holivuda 1995. godine, kada je svoje pravo glumačko umeće pokazala u filmu “Desperado” uz Antonija Banderasa, s kojim je tada snimila i intimne scene. Slavna glumica do tada je navikla na meksičke telenovele, pa joj je filma sa Banderasom logično otovorio vrata za dalje u najvećoj filmskoj industriji. Njeni utisci od pre 30 godina nisu bili tako prijatni, iako je imala glumačkog iskustva, jer je tada prvi put snimaa intimne scene i to sa slavnim glumcem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

– Bila sam apsolutno prestravljena! Počela sam neutešno da plačem na setu, bilo me je strah, mislila sam da ja to neću moći. Zapravo sam se najviše bojala Antonija. On je ustvari bio jako drag, ali plašila me je ta njegova sloboda. Njemu su te scene se*sa bile ništa, a ja sam jecala. Reditelj Robert Rodrigez i on bili su neverovatni. Ni na šta me nisu prisiljavali, niti su vršili pritisak na mene. Bili su svesni da je meni to traumatično iskustvo, pa su čak pokušali da me nasmeju. Sećam se da nisam ispuštala peškir kojim sam bila pokrivena iz ruku, ali nekako smo ipak i to snimili – prisetila se Salma u u podcastu “Armchair Expert”. Dok je govorila o spornim momentima iz karijere, priznala je čak da sa ove tačke gledišta sve izgleda smešno.

– Stalno sam razmišljala o svom ocu i bratu, pitala se hoće li oni to videti, hoće li ih drugi ljudi zadirkivati zbog mene. Muški glumci ne moraju s tim da se nose. Njihovi očevi verovatno su samo ponosni što im sin glumi mačo tipa u krevetu – objasnila je holivudska glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: