NAŠ ČOVEK Robert de Niro: Osećam se kao Srbin!

Poznati glumac Robert de Niro izjavio je da se lično oseća kao Srbin. On je rekao kako su Evropa i čitav svet učinili veliku nepravdu Srbiji kada su je bombardovali 1999. godine.

Robert De Niro
Robert De Niro, Foto: Profimedia.rs

Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama.

Čuveni američki glumac je rekao da su Evropa i svet učinili veliku nepravdu Srbima 1999. godine kada je bombradovana, preneo je Sputnjik.

Glumac je istakao da je više puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega postoje sukobi među Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je reč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.

On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd, u kom je boravio dosta davno.

De Niro je rekao da bi želeo da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića  koji je, po njegovom mišljenju, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.

 • Korisnik: Sale
  28/12/2015 - 13:33
  Jel' se oseća pod pazuhom, ili kad se izuje?
 • Korisnik: gavrilovic
  28/12/2015 - 13:28
  De Niro nema pojma o kakvoj gamadi govori.Jos fali Arkan pa je kompletirao karijeru,hahahaha!
  • NOKI @gavrilovic
   28/12/2015 - 16:04
   steta je sto neki govedari komentarisu de.Nira a neznaju nista o njemu kao coveku!!! govedari smrdljivi kojima ne da noge samo smrde i pazuha vec smrde citavim bicem!!!
 • Korisnik: Torr
  28/12/2015 - 12:18
  Ziv je Draza umro nije , dok je Srpstva i Srbije .. Zna to i De Niro !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi