Hju Grant
EPA/JUAN HERRERO
Hju Grant

EPA/JUAN HERRERO

Hju Grant, Foto: EPA/JUAN HERRERO

Jedna je odlučila da progovori o tome šta je sve poznati glumac radio i ko je to plaćao 2.000 dolara za jedno veče.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Divajn Braun se obogatila i skonala sa ulice pošto je policija uhvatila dok je pružala usluge glumcu Hjuu Grantu.

"Voleo je da mi tepa, zvao me je Crvena višnjica", rekla je.

Divajn Braun je bila anonimna (naravno) prostitutka sa ulica Los Anđelesa, dok joj uslugu se*sa nije zatražio slavni glumac Hju Grant. Njih dvoje su bili u kolima i Divajn je za veoma male pare, 50 dolara, pristala da oralno zadovolji Granta. Paparaci su ih pratili, a sutradan su sve novine prštale o ovom slučaju i skandal je poprimio globalne razmere. Grant je tada (1995. godine) bio u vezi sa prelepom glumicom Elizabet Harli.

- Pristala sam da budem s njim za 50 dolara, ali sam završila sa 10 hiljada puta više od toga. Bog ima put za sve nas - rekla je jednom prilikom Divajn. Ona je zaradila više od milion dolara od intervjua koje je davala i gostovanja u TV emisijama. Jedino je morala da odleži 4 meseca u zatvoru zbog prostitucije.

Divajn se nekoliko meseci viđala sa glumcem. Kada je izbio skandal uspela je da zaradi oko milion dolara od intervjua. Tim novcem je platila školovanje svojim ćerkama i otvorila privatnu firmu.

 

Omiljeni glumac dobio peto dete!

AUTOR: Alo.rs/Hello! DATUM I VREME: 09.03.2018. 14:59 Britanski glumac Hju Grant je postao otac još jedne bebe, a čestitke pristižu sa svih krajeva sveta. Hju Grant i Ana Eberštajn, Foto: Profimedia Zvezda serije "Notting Hill", 57-godišnji glumac Hju Grant i njegova devojka Ana Eberstein dobili su treće dete.

Najpoznatija holivudska madam Hejli Flejs otvorila je javnu kuću 1994. Kada je 1997. uhapšena do medija je procurila lista klijenata, a među njima je bio Džoni Dep.

Džoni Dep

EPA/WARREN TODA

Džoni Dep, Foto: EPA/WARREN TODA

Prema njenim rečima, dolazio je pijan i nikada nije želeo da bude dva puta sa istom devojkom. Džek Nikolson je takođe dolazio kod nje. Jedna od devojaka je otkrila da je Džek plaćao i po 2.000 dolara za noć, znao je da priča sa devojkama , ali i da ponekad zaplače.

Džek Nikolson

Epa/PAUL BUCK

Džek Nikolson, Foto: Epa/PAUL BUCK

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!