MONARHIJA NIJE MOGLA DA SE NOSI SA LEPOTICOM MEGAN?! Profesorka s Kembridža iznela šokantne tvrdnje: Princ Filip je kriv za sve!

Ona i javno odbija da se izvini zbog tvita u kom krivi supruga Elizabete II za „raspitivanje koje boje kože će se roditi mali Arči", sin Marklove i Harija

Megan Markl
Megan Markl, Foto: Shutterstock

Prijamvada Gopal, profesorka postkolonijalnih studija na Kembridžu, prokomentarisala je razdor u kraljevskoj porodici ističući da oni nisu mogli da „podnesu prelepu Megan Markl kao i povezanost sa ne tako lepim istorijskim dešavanjima”, prenose strani mediji. Ona je otvoreno kritikovala povezanost krune sa ropstvom pa je napomenula da je britanska monarhija „bela institucija koja je profitirala od Britanskog carstva.”

I ranije, jednom voditelju „Talk” radija rekla je da je monarhija „bela supremacistička organizacija”, piše „The Mirror”: „Monarhija je duboko umešana u projekat carstva, mnogo toga što poseduje izašlo je upravo iz imperijalnog projekta”, naglasila je Gopalova pa naglasila da dvor to nikada nije komentarisao, kao i ropstvo.

Prijamvada Gopal
Prijamvada Gopal, Foto: „The Laura Flanders Show” screen

– Monarhija nije mogla da izađe na kraj ni sa lepoticom svetle puti. Bila je supruga princa i mediji su je proterali iz zemlje – izjavila je ona.

Takođe, čuvena profesorka odbila je da se izvini zbog tvita u kom je napisala da je „princ Filip osoba koja je brinula o koži tada još nerođenog sina Megan Markl i princa Harija”, a u svoju odbranu istakla je to što je suprug Elizabete II tokom godina već imao rasističke ispade.

Opra Vinfri, s druge strane, bila je potvrdila da taj komentar nije potekao ni od princa Filipa, kao ni od kraljice.

– Princ Hari nije podelio indentitet te osobe sa mnom, ali me je uverio da znam, pa i da ako imam priliku da to podelim, da to definitivno nisu njegovi baka i deka. Oni nisu vodili takve razgovore – rekla je američkim medijima poznata voditeljka, malo posle velikog intervjua s parom.

Nakon skandaloznog intervjua otkriveno da Megan Markl krije svoje pravo ime, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi