Kit Harington
Screenshoot Youtube
Igra prestola

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Igra prestola

Printscreen

 

Kako prenosi "Daily mail", u javnost je isplivao snimak na kom se vidi kako Kit Harington dolazi u jedan bar u pijanom stanju i pokušava da se uključi u igru, ali u tome ne uspeva.

Vlasnik bara je ispričao i kako je glumac došao iz drugog bara gde su mu očigledno točili previše pića, a zatim je dodao da je naručio viski za sebe, ali i za sve prisutne u baru, kao i da je bio veoma fin momak. Međutim kada su videli kako se oseća, osoblje ga je zamolilo da ode iz bara, a dvojica su mu u tome i pomogli. 

PREPORUČUJEMO I:

 

Mediji su preneli vest da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju i to čim je završeno snimanje poslednje epizode osme sezone "Igre prestola". Izvor stranih medija kaže da je Kit podvrgnut kognitivno – bihejvioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo.

Kit Harington

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi u dvadesetima - istakao je u pomenutom intervjuu Kit koji ima 32 godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BE MYND (@bemynd) on May 29, 2019 at 10:06pm PDT

 

 

- Rouz je sve vreme uz njega i pruža mu veliku podršku. Svi koji su mu bliski zaista su želeli da se Kit odmori, sada su mu potrebni samo tišina i mir - rekao je izvor blizak paru.

Britanski glumac poznat je po tome što gotovo nikad ne pristaje na selfije s fanovima koji ga svakodnevno zaustavljaju na ulici. Slava mu, priznaje, teško pada jer se oseća "poput lutke".

- Zbog slave sam mrzovoljan i nervozan. Ni sa suprugom se nikad ne fotografišem jer se osećamo onda poput lutki u izlogu - rekao je Harington nedavno.

PROČITAJTE JOŠ:

Ammar Mešić

Printsreen Twitter