Princ Vilijam i Kejt Midlton
EPA/STEPHANIE LECOCQ
Vilijam i Kejt

Profimedia.rs

Vilijam i Kejt, Foto: Profimedia.rs

Detalj koji je isplivao za vreme Trampove posete Velikoj Britaniji mnoge je iznenadio. Naime, od tada mediji bruje o Vilijamovoj prevari. Prinčeva navodna ljubavnica Rouz Hanberi na državnom banketu se pojavila sama i bez prstena na ruci.

PREPORUČUJEMO I:

Kejt Midlton

Tanjug/AP

 

 

Bivša manekenka bila je u palati kao jedna od 170 zvanica, a ovaj detalj samo je dodatno podgrejao sumnje o kojima se unazad dosta pisalo.

Takođe je sumnjivo što su na banketu Rouz i Kejt sedele na suprotnim stranama plesne dvorane. Iako su jednom bile izrazito bliske prijateljice, dosta su se udaljile u poslednjih nekoliko meseci zbog šuškanja o "prijateljstvu" između Rouz i Vilijama, za koje je Kejt rekla da su čiste gluposti. Rozini prijatelji tvrde da je bivša manekenka jako usamljena, a mnogi koji poznaju nju i Kejt ne znaju na čiju stranu treba da stanu.

 Rouz Hanberi

Profimedia

Rouz Hanberi, Foto: Profimedia

Podsetimo, u martu se pisalo da je vojvotkinja od Kembridža eliminisala Rouz iz društva, a ovaj skandal napravio je toliku dramu u kraljevskoj porodici da su morali da angažuju posebnu službu za odnose s javnošću koja se bavi isključivo sa Rouz.

Princ Vilijam i Kejt Midlton

EPA/STEPHANIE LECOCQ

Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ