PORODICA U STRAHU Princ Hari se potresnim pismom obratio javnosti: Plašim se da Megan ne doživi sudbinu moje majke!

Bori se za suprugu...

Megan Markl i Princ Hari
Foto: Tanjug/AP

Princ Hari se emotivnim i vrlo iskrenim pismom obratio britanskoj javnosti. On je govorio o narušavaju privatnosti i torturi kroz koju prolazi njegova supruga, Megan Markl.

On je uporedio tretman koji je imala njegova majka Dijana sa ovim koji Megan ima od strane medija pod čijim je budnim okom.

"Ne postoje reči kojima mogu da opišem koliko je sve to bolno za mene", započeo je obraćanje.

Pismo je puno emotivnih izliva. On se javnosti obraća u prvom licu i iznosi sve svoje najiskrenije emocije i misli. Istupanje na ovaj način nije karakteristično za članove kraljevske porodice.

"Moj najdublji strah je da se istorija ne ponovi. Gledao sam šta se događa kada je neko koga volim rastrzan i izložen linču i osudi za svaki svoj potez. Zbog toga sam izgubio majku, a sad gledam kako moja supruga postaje žrtva istih okolnosti", piše u pismu.

NA PRINČEVOM KRŠTENJU DOŽIVELA JOŠ VEĆE RAZOČARENJE! Dajana se porađala 9 sati, a kada je princ Čarls video sina Harija imao je samo jedan ružan komentar!

Megan Markl i Princ Hari
Foto: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

"Kao par, verujemo u slobodu medija, objektivnost i istinitost pri izveštavanju. Nažalost, moja supruga jedna je od žrtava britanskog lista koji ni ne razmišlja o posledicama koje mogu da izazovu neistine koje plasiraju".

Iako se na ovu temu, Megan, nikad nije oglašavala, princ Hari je u pismu naveo: "Predugo sam deo njene patnje. Vreme je da se suprotstavimo takvom ponašanju, jer ono uništava ljude i njihove živote".

Pismo je završio rečima zahvalnosti za sve ljude koji su ih podržali.

"Neizmerno cenimo podršku koju nam pružate. Iako se možda ne čini tako, zaista nam je potrebna", zaključuje on.

KAO DRUGA OSOBA! Megan je pre princa Harija volela NJEGA! Bili su u braku DVE GODINE, a evo kako su izgledali NA VENČANJU! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi