Megan Markl i Princ Hari
Tanjug/AP
Megan Markl i Princ Hari

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari se emotivnim i vrlo iskrenim pismom obratio britanskoj javnosti. On je govorio o narušavaju privatnosti i torturi kroz koju prolazi njegova supruga, Megan Markl.

PROČITAJTE JOŠ:

On je uporedio tretman koji je imala njegova majka Dijana sa ovim koji Megan ima od strane medija pod čijim je budnim okom.

"Ne postoje reči kojima mogu da opišem koliko je sve to bolno za mene", započeo je obraćanje.

Pismo je puno emotivnih izliva. On se javnosti obraća u prvom licu i iznosi sve svoje najiskrenije emocije i misli. Istupanje na ovaj način nije karakteristično za članove kraljevske porodice.

"Moj najdublji strah je da se istorija ne ponovi. Gledao sam šta se događa kada je neko koga volim rastrzan i izložen linču i osudi za svaki svoj potez. Zbog toga sam izgubio majku, a sad gledam kako moja supruga postaje žrtva istih okolnosti", piše u pismu.

Megan Markl i Princ Hari

DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Foto: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

"Kao par, verujemo u slobodu medija, objektivnost i istinitost pri izveštavanju. Nažalost, moja supruga jedna je od žrtava britanskog lista koji ni ne razmišlja o posledicama koje mogu da izazovu neistine koje plasiraju".

Iako se na ovu temu, Megan, nikad nije oglašavala, princ Hari je u pismu naveo: "Predugo sam deo njene patnje. Vreme je da se suprotstavimo takvom ponašanju, jer ono uništava ljude i njihove živote".

Pismo je završio rečima zahvalnosti za sve ljude koji su ih podržali.

"Neizmerno cenimo podršku koju nam pružate. Iako se možda ne čini tako, zaista nam je potrebna", zaključuje on.

BONUS VIDEO:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!