Megan Markl
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Megan Markl

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kraljevski par, Megan Markl i princ Hari, obeležili su Noc veštica 31. oktobra. Njihova prosalva ovog praznika izazvala je burne reakcije i grube reči upućene na račun lepe Megan.  

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Megan i Hari su na službenom Instagram profilu objavili fotografiju sa prošlogodišnje proslave Noći veštica na Novom Zelandu. Na slici su okruženi maskiranim likovima dok oni poziraju u ležernim izdanjima.

"Želimo vam sigurnu i zabavnu Noć veštica, od naše porodice", napisali su u opisu fotografije.

I dok je bilo onih koji su čestitku prihvatili sa odobravanjem, bilo je i negativnih komentara, a neki su joj čak poručili da se vrati u Ameriku jer svojim običajima uništava kraljevsku tradiciju.

"Megan svojim američkim običajima uništava tradiciju kraljevske porodice", "Američke običaje ostavite za vašu privatnost ili Noć veštica slavite u Americi", "Megan ne poštuje našu tradiciju i ova porodica sve dublje tone pod njenim uticajem", neki su od komentara.

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Navodno, vest o njihovom odlasku zaista se pojavila nakon priče da Hari nije u dobrim odnosima sa bratom.

Neimenovani izvor iz kraljevske palate je za "The Sun" izjavio kako su kraljica Elizabeta i princ Čarls zabrinuti i smatraju da bi takav potez mogao najaviti i napuštanje kraljevske porodice.

Princ Hari

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!