princ filip
Screenshot
princ filip

Screenshot

princ filip, Foto: Screenshot

Princ Filip napustio je bolnicu „King Edward VII” posle dve nedelje i prebačen je ambulantnim kolima u „St Bartholomew’s”, zbog „lečenja infekcije i da bi se podvrgao testiranju, zbog već postojećeg stanja sa srcem”. U drugoj bolnici, pišu strani mediji, zadržaće se najmanje do kraja ove nedelje.

Njegovo celokupno stanje biće praćeno u bolnici u kojoj sada leži.

Princ je isprva, inače, hospitalizovan an svega nekolik odana, jer se nije osećao dobro. Međutim, zadržao se dve nedelje i taj ostanak navodi se kao njegov najduži ikada. Jutros, u potpunosti zaklonjen kišobranima od znatiželjnih pogleda, suprug kraljice Elizabete II (99) odveden je do kola, a zatim i prevezen u drugu bolnicu na lečenje.

Princ Filip

printskrin youtube

Princ Filip, Foto: printskrin youtube

Vojvoda od Edinburga prebačen je danas iz „King Edward VII” u „St Bartholomew’s” bolnicu, gde će lekari nastaviti da vode računa o njegovoj infekciji, a gde će ga i testirati i brinuti o njegovom stanju srca, kao i celokupnom. Vojvoda je u odličnim rukama i dobro reaguje na lečenje, ali se očekuje da se ovde, u drugoj bolnici, zadrži do kraja nedelje – izjavio je portparol iz palate za tamošnje medije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Putin R.S

02.03.2021 00:16

Ajde vec jednom rikni