Ema
Printscreen
Ema, Foto: Printscreen

Ispostavilo se da lik male Eme nije glumila jedna beba, već sve sestre bliznakinje Kali i Noel Šeldon. Očekivano, ljudi su totalno poludeli kad su shvatili da Ema nije jedna beba i da su nam se dve devojčice sve vreme smenjivali pred očima, a da mi o tome pojma nismo imali.

 

Happy national twin day to the person who looks exactly like me ?‍♀️ @noelle.sheldon

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Aug 3, 2018 at 4:37pm PDT

Prvo pojavljivanje bliznakinja u seriji bilo je davne 2003. kada su naizmenično glumile ćerku Dženifer Aniston i Dejvida Švimera u najpopularnijem sitkomu ikada. Danas, njih dve imaju 16 godina.

Od trenutka kada se serija "Friends" završila, bliznakinje su imale nekoliko kratkih uloga, a njihov poslednji angažman zvuči vrlo zanimljivo.

Ipak, najveći utisak je što njih dve i danas izgledaju potpuno identično!

 

twinnie ?‍♀️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Apr 4, 2018 at 4:17am PDT

Kali i Noel će glumiti u hororu "Us" zajedno sa Elizabet Mos, Lupitom Njongo i Vinstonom Djukom. Film je režirao dobitnik Oskara Džordan Pil koji se proslavio trilerom "Get Out".

 

Flashbacks to ‘03

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Nov 26, 2017 at 1:06pm PST

Inače, bliznakinje su dobile ulogu u "Friends" nakon što je njihova majka na jednom blogu saznala da mnoge televizijske kuće traže blizance za različite uloge. Naravno, njih dve se ne sećaju uloge Eme, ali njihovi roditelji tvrde da su zvezde serije bile fine prema njima.