Kineska vlogerka
Screenshot Youtube
Kineska vlogerka

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Poznata kineska vlogerka izgubila je pratioce nakon što joj je slučajno spao filter s lica dok je radila intervju uživo.

Ispostavilo se da vlogerka pod pseudonimom "Your Highness Qiao Biluo", koju su opisivali kao "lepu i slatku boginju", zapravo uopšte nije ni lepa, ni slatka, a ni mlada, već da ima 58 godina!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovo otkriće pokrenulo je diskusiju o standardima lepote na društvenim mrežama.

Veruje se da je blogerka koju je na kineskoj videoplatformi Douyu pratilo više od sto hiljada ljudi koristila filter koji joj je menjao lice na snimcima a postala je slavna po svom "slatkom i isceljujućem glasu".

China's Global Times navodi da je bila obožavana te da su joj neki obožavatelji uplaćivali preko 100.000 juana.

Na snimcima se pojavljivala kao mlada devojka, a varku je otkrila tehnička greška tokom live prenosa s još jednom blogerkom. Nakon toga su je fanovi počeli moliti da ukloni filter i pokaže svoje pravo lice, no ona je to navodno odbila dok joj ne uplate novac.

- Ne mogu pokazati lice dok ne primim darove u vrednosti 100.000 juana - prenose njenu izjavu kineski mediji.

Kineska vlogerka

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

 

Pratitelji su joj nakon toga zaista počeli slati donacije, od kojih je najveća pojedinačna donacija bila 40.000 juana, ali takođe su mnogi od njih (većinom muškarci) prestali da je prate nakon što su videli kako stvarno izgleda.

U online diskusiji većina komentatora je te ljude prozvala površnima i ustvrdila da su "zaslužili biti prevareni" kad su joj bili spremni slati novac a da nisu proverili njen identitet.

Mnogi su oduševljeni dovitljivošću ove Kineskinje, a pogledajte kako je izgledao pomenuti intervju koji je otkrio njenu prevaru: