Dvejn Džonson
printscreen
Dvejn Džonson, Foto: printscreen

Naime, ona je objavila snimak na Tviteru u kojem ga je pitala da li hoće da ide s njom na matursko veče, a nekoliko dana kasnije je dobila i odgovor.

Odgovor je stigao dok je ona bila na času, i to putem razglasa, tako da su svi iz škole mogli da ga čuju.

 

Sigurno se pitate šta The Rock radi na razglasu? Pa, šaljem poruku vrlo posebnoj mladoj dami, a njeno ime je gospođica Kejti Kelzenberg. - začulo se sa razglasa, a tinejdžerka nije mogla da veruje šta čuje.

Iako je glumac devojci objasnio da ne može doći na matursku zabavu jer će biti na Havajima gde snima svoj novi film to ga nije sprečilo da joj pripremi iznenađenje života.

Glumac je unajmio lokalni bioskop "da Kejti i njezina najbliža 232 prijatelja i porodica mogu da uživaju u posebnoj projekciji filma Rampage".

I sve besplatne kokice, slatkiši i sokovi koje školarci mogu da pojedu i popiju. Tvoj novac nije dobar, Kejti, sve je to na račun ujka D.J-a - napisao je on na Instagramu, a mnogi su ga prozvali legendom.

"Nisam mogla da verujem. Toliko sam bila uzbuđena. Samo razmišljam o tome kako me je video i kako zna ko sam. Sviđa mi se to što komunicira sa fanovima toliko dobro. Troši svoje vreme svog dana da se poveže s njima", rekla je tinejdžerka.