Šenon Doerti
Printscreen Instagram
Šenon Doerti

Printscreen Instagram

Šenon Doerti, Foto: Printscreen Instagram

Dve i po godine nakon operacije kada joj je odstranjena cela dojka, glumica Šenon Doerti mora hitno ponovo na operaciju. Glumica je podelila sa celim svetom tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Naime, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku operaciju - rekonstrukciju dojke.

Bivša zvezda serije "Beverli Hils" podelila je na Instagramu fotografiju iz bolničkog kreveta, na kojoj se nalazi i njena majka, koja joj daje ogromnu podršku.

- Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju - napisala je Šenon ispod fotografije.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on May 13, 2018 at 7:17pm PDT

Pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

- Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene - rekla je tada glumica.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jan 29, 2018 at 6:49am PST

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi. Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je rekla da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima.

- Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno - prokomentarisala I naglasila da neće izgubiti pozitivan duh.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Apr 27, 2017 at 4:08pm PDT