Nik Karter
printscreen
Nik Karter

printscreen

Nik Karter, Foto: printscreen

Bivši član popularne grupe Bekstrit bojs, Nik Karter, u emotivnoj objavi na Instagramu prvi put je pokazao novorođenu ćerkicu, ali otkrio i njeno neobično ime: Saoirs Rejn Karter.

"Mojoj neverovatno snažnoj supruzi. Dve godine sam te gledao kako prolaziš kroz najteže stvari kojima suprug može da svedoči. Prolazila si uspone i padove trudnoće nadajući se da ćemo možda, uz malo pomoći odozgo, doći do ove tačke , napisao je Karter čija je 36-godišnja supruga Loren doživela spontani pobačaj pre nego je ostala trudna sa Saoirs.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nikad neću zaboraviti kad si me upitala šta želim za rođendan, a ja sam rekao ništa. Duboko u sebi znao sam šta zaista želim. Kada si 28. januara 2019. izašla iz kupatila s pozitivnim testom na trudnoću, znao sam da nam se Saoirs vraća. Želim da ti zahvaliti jer si mi dala život, ljubav i porodicu koju sam oduvek hteo. Ti si prava ratnica i volim te", zaključio je ponosni suprug i otac.

Osim devojčice koja je rođena pre nekoliko dana, Nick i Loren imaju i trogodišnjeg sina Odina Reina kojeg su uspeli da dobiju usprkos poteškoćama sa začećem.

Nik Karter

printscreen

Nik Karter, Foto: printscreen/

 

 BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!