Riki Martin
Danijel Rakočević
Riki Martin

Danijel Rakočević

Riki Martin, Foto: Danijel Rakočević

Javne ličnosti u Srbiji ne vole da pričaju o načinu na koji vode ljubav, dok zvezde iz svetskog džet seta bez blama govore o tome. Prema njihovim rečima odavno su prevazišli klasičan seks, te su otišli korak dalje i dodatno učinili da za njih bude i te kako zanimljiv. Jedni u krevetu vole da ližu pazuh, drugi da tokom noći vode ljubav više od četiri puta, a treći vole da njihov partner koristi veštački penis. Ali ima i onih koji obožavaju "zlatan tuš".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Dobitnik čak pet "Gremi" nagrada Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tejgen za svoj najveći fetiš smatraju to što vole da ljubav vode na javnim mestima. Tokom leta avionom znaju da se "igraju" između sebe, ali ni pipkanje jednog drugog dok su oko njih horde ljudi im ne predstavlja veliki problem.

 

- Džon voli kad obučem haljinu s dubokim prorezom pa me onda dodiruje po butinama ispod stola. Volela bih videti više muževa i žena koji tako u javnosti razmenjuju nežnosti - rekla je supruga pevača.

Krisi Tejgen i Džon Ledžend

instagram / crissyteigen

Krisi Tejgen i Džon Ledžend, Foto: instagram / crissyteigen

Od momenta kada su se razveli, glumica Anđelina Džoli i Bred Pit u javnosti su praćeni više nego ikada. Kada je još davala intervjue za medije, Anđelina je priznala da je ljubitelj sado-mazo igrica, a najviše voli da partner uzme bič i tada je bičuje, a jedan od fetiša joj je i rezanje žiletom. Ovakve njene izjave potvrdili su njeni partneri, koji su istakli da "pristaje na sve". Međutim, Bred je tvrdio da se njemu takve igrice ne dopadaju i da zajedno nisu upražnjavali iste.

Anđelina Džoli

NEIL HALL/EPA

Anđelina Džoli, Foto: NEIL HALL/EPA

Pevač Riki Martin nedavno je dobio treće dete, a u 38. godini života priznao je javnosti da voli isti pol. Međutim to ga nije sprečilo da ima decu uz pomoć surogat majke. Zajedno sa svojim suprugom Džejvanom Josefom obožava jedan fetiš koji je zaprepastio mnoge njegove fanove. Martin voli tokom seksa da urinira po partneru.

- Priznajem, meni je to jako seksi. Temperatura vode nije ni nalik temperaturi tela i to je ono što me toliko pali - priznao je Riki nedavno u intervjuu za američke medije.

Riki Martin

Printscreen

Riki Martin, Foto: Printscreen