Bili Ajliš
Foto: Instagram/printscreen
Bili Ajliš

Foto: Instagram/printscreen

Bili Ajliš, Foto: Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Bili Ajliš našla se u neprijatnoj situaciji, jer je već neko vreme proganja nepoznati čovek, iznesni Džon Hirl.

Američka zvezda bila je prinuđena da slučaj prijavi policiji i zatraži zabranu prilaska protiv tog čoveka, za koga tvrdi da prati svaki njen pokret, navodi TMZ. On je navodno poslednjih šest meseci maltretirao, slao preteće poruke i imao druge “čudne gestove”. Da je stvar odmakla kontroli, govori i to što je nepoznati muškarac počeo sve češće da biva u blizini njene kuće u Los Anđelesu, te je Bili najviše iz tog razloga tražila zaštitu.

Kako navode strani mediji, on je čak kampovao u obližnoj školi u blizini njene kuće, a onda joj slao brojne preteće i uznemiravajuće poruke. Pevačica tvrdi da joj je muškarac navodno pisao da će joj prerezati grkljan. Jedina poruka posebno je bila prilično zastrašujuća za Ajliš.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ne možeš da dobiješ ono što želiš, osim ako je ono što želiš da umreš za mene. Znaćeš da će se uskoro voda podići, a ti ćeš umreti. Umrećeš – sadržaj je poruke.

Pevačica tvrdi da je Džon posmatrao svaki put kada je ulazila i izlazile iz kuće i pokušavao da joj se obrati uz čudne pokrete. Ovo je sve uticalo na zdravstveno stanje pevačice, jer je istakla da je zbog straha postala anksiozna, svaki put se mnogo uplaši kada mora da se vrati kući, ili da izađe iz nje, ali se boji i za sigurnost svojih najmilijih, prenosi TMZ. Osim što je tražila da se Džon ne približava njoj i njenoj porodici bliže od 200 metara, policija poručuje da se ceo slučaj istražuje, te da nepoznati progonitelj Bili nije još uhapšen.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: