Demi Lovato
Profimedia
Demi Lovato

Profimedia

Demi Lovato, Foto: Profimedia

Naime, 28-godišnja Lovato je o svom predoziranju govorila u najavi za svoju novu dokumentarnu seriju na Jutjubu pod nazivom "Dancing With The Devil".

 Premijera serije će biti 23. marta ove godine, a pop zvezda je otkrila razorne posledice nakon predoziranja (za koje se veruje da je heroinom) i tvrdi da je skoro umrla tada.

- Imala sam tri moždana udara i infarkt. Doktori su mi rekli da imam još 5 do 10 minuta života - rekla je Lovato u najavi.

- Predoziranje mi je uzrokovalo "oštećenje mozga". I danas se bavim posledicama toga - dodala je Demi.

U jednom trenutku na ekranu se pojavila slika Demine ruke prikačene na infuziju.

Demi Lovato

Youtube/Printscreen

Demi Lovato, Foto: Youtube/Printscreen

- Preživela sam puno puta, imam 9 života poput moje mačke. Znate, ovo mi je deveti život. Spremna sam da se vratim i da radim ono što volim, a to je muzika - dodala je Demi.

Intervjuisani su njeni prijatelji i porodica, uključujući njenu majku i očuha, zajedno sa sestrom i prijateljima. Oni su govorili o iscrpljujućim trenucima koji su doveli do predoziranja i onome što se posle dogodilo. Intervjuisani su i Elton Džon i Kristina Agilera.

- Kad god potisnete deo sebe, on će se preliti - dodala je Lovato.

Serija takođe govori o njenom životu tokom prošle godine, o veridbi sa Maksom Erikom i raskidu veridbe, zbog čega je Demi bila veoma tužna.

Podsetimo, pevačica se godinama borila s zavisnošću. Bila je zavisna o kokainu i alkoholu, a provela je neko vreme i na rehabilitaciji. Do te 2018. godine je šest godina bila "čista".

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: