Danijela Bregoli
instagramprintscreen
Danijela Bregoli

instagramprintscreen

Danijela Bregoli, Foto: instagramprintscreen

Mlada reperka Danijela Bregoli, poznatija javnosti kao Bed Bejbi, nedavno je progovorila o traumama iz detinjstva. Danijela se po prvi put osvrnula na traume koje je doživela na ranču "Turn-About" na koji je poslata zbog svog problematičnog ponašanja pre nekoliko godina.

Naime, ova 17-godišnjakinja je 2016. godine boravila u ovoj ustanovi, koja je predstavljena kao hrišćanski program za problematične tinejdžere, a danas kaže da se umesto pomoći ovde susrela sa strašnim tretmanom. Danijela tvrdi da su joj bila oduzeta sva prava.

Ona je otkrila da je u kamp odvedena protiv svoje volje, tako što su joj usred noći upali u sobu i sa lisicama na rukama odveli put izolovanog ranča.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ℬ????ℯ? (@bhadbhabie)

- Oni dođu usred noći, ne govore deci kuda idu. Samo ih uzmu, stave im lisice i strpaju u auto. U osnovi to je kao otmica - rekla je mlada reperka.

Istakla je da su joj uskratili neophodne fizičke potrebe. Naime, kako kaže često nije mogla da se istušira, da jede koliko želi, prehladu nosu lečili lekovima, a takođe su je neprestano terali da sedi uspravo. Dodala je i da su zaposleni imali prava da kažnjavaju decu ako prekrše neka od brojnih pravila ranča, ili ako su prosto bili neraspoloženi i tako bi im jednostavno tog dana došlo.

- Nisam mogla da spavam ni da pričam, imala sam napade panike -  Ovo je bio trenutak kada je Danijela razmišljala o samoubistvu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ℬ????ℯ? (@bhadbhabie)

- Nikad mi nisu dali da prilegnem. Spavalo bi mi se, a oni bi me budili. Pomislila sam da će celo iskustvo biti jako mučno kada sam videla te ljude bez ikakvog saosećanja - ispričala je Bejbi.

Reperka je rešila da obelodani svoju priču o ovom kampu nakon što je čula ispovest još jedne polaznice kampa - Hane Arkulete, a koja tvrdi da je tamo bila seksualno zlostavljana od strane muškog člana osoblja.

- Naša reč je protiv njihove jer kada ste tamo nema svedoka, nema kamera, nema telefona. Zato je i meni bilo teško da progovorim jer sam mislila da mi niko neće verovati. Mnogo stvari se tamo desilo, a to me je sve povredilo - objasnila je Danijela.

PROČITAJTE JOŠ: