Megan Markl
EPA/KIM LUDBROOK
Megan Markl

EPA/KIM LUDBROOK

Megan Markl, Foto: EPA/KIM LUDBROOK

Veliki intervju Megan Markl i princa Harija i dalje je u fokusu javnosti, a nakon što je ugledao svetlost dana oglasila se i vojvotkinjina nekadašnja koleginica, bliska prijateljica Džanina Gavankar, koja je svojom izjavom i te kako „dolila ulje na vatru”. Naime, ona je istakla kako je kraljevska porodica znala za probleme Megan Markl, kao i zaposleni u palati.

Svi su, prenose strani mediji, bili veoma svesni svega kroz šta je ona prolazila, kao i da su je mučil crne misli.

– Rastužilo nas je saznanje koliko su joj poslednje godine teško pale, kao i Hariju – navodi se u saopštenju palate, međutim Džanina naglašava da postoje i dokazi da je sve bilo dobro poznato.

– Pročitala sam njihovo saopštenje za javnost i pomislila na dve stvari. S jedne strane, zahvalna sam što su o svemu progovorili. A sa druge, porodica i zaposleni su vrlo dobro znali sve. Ja sam kroz to prošla sa njima i postoji dosta mejlova i poruka da to potkrepi. Ne znam ko tačno, ali porodica i zaposleni su znali za problem – istakla je Džanina, s kojom vojvotkinja ima već 17 godina dugu prijateljsku vezu.

Džanina Gavankar

„This Morning” screenshot

Džanina Gavankar , Foto: „This Morning” screenshot

Njeno uključenje u „This Morning” iz Los Anđelesa iznova je podiglo veliku prašinu oko intervjua, koji je premijerno bio prikazan 7. marta i pod palicom Opre Vinfri.

PROČITAJTE JOŠ: