Rijaliti zvezda
printscreen
Rijaliti zvezda

printscreen

Rijaliti zvezda, Foto: printscreen

Braunwyn Windham-Burke, zvezda rijaliti šoua Domaćice iz komšiluka zadnjih par meseci puni medijske stupce prvo objavom da je nakon 20 godina braka i sedmoro dece otkrila da je homoseksualne orijentacije, pa sa svojom devojkom Kris koju je predstavila dan kad je otkrila svoju seksualnu orijentaciju, a sad s novim ljubavnim potezima.

Windham-Burke i njena devojka Kris su prekinule pre par meseci. Otad zvezdu rijaliti šoua uglavnom se može videti s Fernandom Roche, novom devojkom s kojom kaže da nema ozbiljnu vezu. Kaže da uživa u slobodi i druženju.

- Kris je prekinula s Braunwynom pre par meseci - rekao je izvor za People magazine dodajući da je 'Braunwyn to prihvatila'.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Braunwyn Windham-Burke (@braunwynwindhamburke)

- Bile su na dva vrlo različita mesta u svom životu a Kris je želela više nego što je Braunwyn mogla dati, pa je bilo bolje da se raziđu. I dalje su u dobrim odnosima - kaže izvor.

Vest o njihovom prekidu dolazi par meseci nakon što je zvezda Pravih domaćica okruga Orange otkrila da je u vezi sa ženom tokom iskrenog intervjua za GLAAD.

- Volim žene. Ja sam gej - izjavila je.

Braunwyn Windham-Burke i dodala da je ponosni član LGBTQ + zajednice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Braunwyn Windham-Burke (@braunwynwindhamburke)

- Trebale su mi 42 godine da to kažem, ali tako sam ponosna na to gde se sad u životu nalazim. Sretna sam sa svojim životom. Jednostavno je lep osećaj napokon se osećati lepo u svojoj vlastitoj koži - objasnila je.

Windham-Burke i dalje je udata za svog supruga s kojim je provela 20 godina, Seana Burkea. Zajedno imaju sedmoro dece: Hazel (2), Kou (4), blizance Cadena i Currana (7), Jacoba (15), Rowan (18) i Bellu (20).

Windham-Burke prvi put je publici predstavila svoju sad već bivšu devojku Kris kad je podelila fotografiju para istog dana kada je javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Braunwyn Windham-Burke (@braunwynwindhamburke)

- Braunwyn i Kris furaju već nekoliko meseci - rekao je tada izvor za People.

- Upoznale su se u vreme kad je Braunwyn istraživala ovaj deo sebe koji je godinama nesvesno potiskivala, a Kris se pokazala ključnom osobom u pomaganju Braunwynu da balansira tim dosta komplikovanim osećajima - objasnio je.

Par je poslednji put zajedno fotografisan u febraru.