Džozef Kaprijati
Printscreen/Instagram
Džozef Kaprijati

Printscreen/Instagram

Džozef Kaprijati, Foto: Printscreen/Instagram

Di Džej Džozef Kaprijati oglasio se nekoliko dana posle vesti da je završio u bolnici sa povredama opasnim po život kada ga je izbo sopstveni otac.

Prema pisanju italijanskih medija, Kaprijati, koji je tokom pandemije boravio kod oca i majke u Italiji, završio je u bolnici sa povredama opasnim po život, a otac mu je uhapšen zbog pokušaja ubistva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Joseph Capriati (@josephcapriati)

Otac je, kako navodi jedan italijanski medij, sina izbo u prsa kuhinjskim nožem posle svađe.

Kaprijati se sad oglasio na Instagramu a uz fotografiju iz bolnice napisao je opširnu objavu, gde je naveo da je "najgore prošlo" i da ocu oprašta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Joseph Capriati (@josephcapriati)

- Hvala bogu, živ sam. Hvala svima koji su mi ukazali podršku, dirnut sam. Još nisam uspeo da pročitam poruke i odgovorim na njih, ali to ću učiniti za nekoliko dana kada ozdravim. Do jutros nisam imao snage ni da govorim, ali lekari kažu da je najgore prošlo. Zamolio bih vas jedino da ukažete malo poštovanja prema mom ocu i mojoj porodici, jer ni ja, ni bilo ko od vas nema pravo da sudi. Opraštam ocu na ludom postupku i molim se za njega. Sad mislim na svoj oporavak. Vidimo se uskoro - poručio je on.

Kaprijati inače živi u Španiji, ali je za vreme pandemije bio s roditeljima u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ