Aron Karter
printscreen
 Aron Karter

printscreen

Aron Karter, Foto: printscreen

Aron Karter (31), američki pevač mlađi je brat člana grupe Backstreet Boys Nika Kartera. On je priznao je da boluje od šizofrenije, akutne anksioznosti, manične depresije i bipolarnog poremećaja.

Aron je o svojoj borbi sa psihičkim bolestima pričao u intervjuu američke TV emisije “The Doctors”.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon priznanja, pevač je pokazao veliku plastičnu kesu punu različitih tableta koje mora da uzima za lečenje različitih stanja.

Aron se nakon svega obratio svojim fanovima, rekavši da je to njegova stvarnost i da nema šta da krije. Priznao je da je buran život koji vodi doprineo pogoršanju njegovog mentalnog zdravlja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by POWER 96.1 #Atlanta (@poweratl) on Sep 12, 2019 at 9:30am PDT

“Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru… Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gde jesam”, izjavio je Aron.

Nedavno je policija morala da reaguje u njegovom domu, a pevač je nakon raskida sa devojkom, koji je rezultirao zabranom pristupa, nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

Iako mnogi imaju loše mišljenje o njemu, Aron još uvek rasprodaje koncerte zarađuje milione. Sa bratom Nikom je u lošim odnosima, a neki fanovi su uvereni da je zavistan od ilegalnih supstanci.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!