Džef Goldblum
Profimedia
Džef Goldblum

Profimedia

Džef Goldblum , Foto: Profimedia

Džef Goldblum je Emili Livingston upoznao 2011, a razlika u godinama nije im bila prepreka da se zavole. Plesačica i bivša gimnastičarka, koja se takmičila i na Olimpijskim igrama je, naime, 31 godinu mlađa od njega.

– Bili smo u jednoj teretani na Sanset Bulevaru. Ugledao sam je preko pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor – rekao je on stranim medijima jednom prilikom, ističući da im se dogodila ljubav na prvi pogled.

Par je 2015. godine dobio sina Čarlija Oušna, čime se ponosni otac ubrzo pohvalio i na Instagramu. Obradovalo ga je i to što je dobio sina na 4. jul, američki veliki praznik. Inače, do tada nije verovao da će se ostvariti u ulozi oca.

Džef Goldblum

Profimedia

Džef Goldblum , Foto: Profimedia

– Nikad nisam imao tu neku strast kada je očinstvo u pitanju, nisam to sebi predviđao. Nemam mlađe rođake, niti sam do tad prisustvovao nečijem porođaju – pričao je Džef.

U pretodnim brakovima, o deci nije bilo ni reči.

– Uvek sam mislio da je dobro što nema te… Drame s decom – priznao je.

Međutim, zbog velike ljubavi s Emili, godinu dana razmatralo se samo o potomstvu.

– Razgovarali smo o tome s mojim terapeutom. Otišli smo kod njega zajedno i nakon godinu dana premišljanja rekao sam: „Ovo nekako zvuči dobro. Venčajmo se i imajmo decu – prisećao se glumac.

Par je 2017. dobio i ćerku River Džo. Očarani Džef sada često napominje da su deca blagoslov za njega, kao i njegova supruga.

Komentari (1)

snezana

11.04.2021 14:21

Dzef ima taj pogled..Retko se smeje,a kad te pogleda - kao da gleda duboko u tebe. Uvek sam se palila na muskarce sa takvim pogledom