Emili Hartridž
Screenshoot Instagram
Emili Hartridž

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Emili Hartridž (35), britanska voditeljka, poginula je u Londonu nakon što je kamion naleteo na njen električni trotinet, a sve se desilo nedaleko od njene kuće, na vrlo prometnom kružnom toku. Hitna pomoć pokušala je da joj pomogne, ali umrla je na licu mesta.

PROČITAJTE I:

 

Veruje se da je ovo prvi put da je vozač električnog trotineta učestvovao u fatalnoj saobraćajki. Inače, električni trotineti su postali skoro obavezno prevozno sredstvo u gradovima širom sveta, pa i u Srbiji, a kako su novi, još uvek nisu zakonski regulisani. 

Emili Hartridž

Profimedia

Foto: Profimedia

Vozače električnih trotineta najčešće možete videti na površinama obeleženim za pešake i bicikle. U Evropi, ovi trotineti su odavno u zakonu.

Džejkob Hejzel (28), njen partner rekao je britanskim medijima da je pokušavao da dobije dete sa sedam godina starijom TV zvezdom, i da joj je kupio e-skuter za rođendan.

"Kada su me zvali iz klinike i rekli mi da Emili nije došla na zakazane konsultacije sa lekarom, bio sam zbunjen. Onda sam pogledao vesti na Internetu i shvatio da je izgubila život na skuteru koji sam joj ja kupio. Osećam veliku krivicu, i ljudi u okolini su me optuživali da sam kriv za njenu smrt. Njena porodica me moli da se ne obazirem, ali uzalud," rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on Apr 6, 2019 at 10:12am PDT

 

Voditeljka Kanala 4, koja je imala i uspešan YouTube kanal, prva je osoba koja je izgubila život vozeći električni skuter.

E-skuteri su na putevima Britanije zvanično nezakoniti, ali su sve popularniji i u toj zemlji, i mnogim drugim.

 

BONUS VIDEO

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!

 

 

Komentari (1)

zulu

21.07.2019 15:18

Nije to prvi slucaj ...u Svedskoj je poginuo covek...ali sa tim trotinetom vec prve nedelje desilo 50-tak saobracajki gde su vozaci trotineta tesko nastradali