TUGA! Popularna rijaliti zvezda izvršila SAMOUBISTVO, a sada je UMRO i njen dečko

Fanovi oplakuju rijaliti zvezdu i njenog dečka.

 Sofi Gradon
Sofi Gradon, Foto: Screenshoot Instagram

Zvezda rijaliti programa "Love Island" Sofi Gradon izvršila je samoubistvo pre tri nedelje, a sada je preminuo njen dečko Aron Armstrong.

Pevačica doživela seksualno uznemiravanje i to UŽIVO u emisiji

Policija u Binsbejdu intervenisala je na poziv, a kasnije i potvrdila da je pronašla beživotno Armstrongovo telo. Aron je mnogo patio zbog Sofine smrti, a do nje se oprostio potresnom porukom.

 

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on

  Novak čestitao Jeleni godišnjicu braka, a njegove reči ODUŠEVIĆE SVAKU ŽENU!

"Nikad neću da zaboravim taj osmeh. Volim te mnogo, ti si moj svet zauvek", napisao je pre samo tri nedelje Aron, a koliko je patio za njom dokazuje i činjenice da je pre samo nekoliko sati objavio njihovu zajedničku fotografiju, piše "Mirror".

 

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on

  Neobičan prizor na Sinanovom KREVETU, 40 DANA POSLE NJEGOVE SMRT! 

"Voleo bih da te grlim ceo dan, mnogo mi nedostaješ, Sofi. Ni minut ne prođe, a da mi tvoj osmeh nije u mislima. Svaki dan koji smo proveli zajedno je bio sjajan i dao bih sve da mogu da vratim te dane", napisao je Luis, a ispod njihove fotogrfije fanovi objavljuju komentare u kojima ih oboje oplakuju.

Za sada nema konkretnih informacija o uzroku Luisove smrti, a policija je navela da pored njegovog tela nije pronašla nijedan sumnjiv predmet.

 

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on

 PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 

Najnovije - Alo.rs