Kira Najtli
Epa/VICKIE FLORES
Kira Najtli

Profimedia.rs

Kira Najtli, Foto: Profimedia.rs

Kako prenose svetski mediji, glumica Kira Najtli (34) donela je na svet svoje drugo dete, a porodila se u strogoj tajnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Britanska lepotica dobila je drugo dete sa suprugom, muzičarem Džejmsom Rajtonom, za kojeg se udala 2013. godine i sa kojim ima ćerku Edi (4).

Pol bebe nije poznat, a Kiru su paparaci uhvatili kako šeta ulicama Londona sa dečjim kolicima. Trudničkog stomaka nije bilo, pa su britanski mediji odmah objavili da je prinova stigla na svet.

Kira Najtli

Epa/VICKIE FLORES

Kira Najtli, Foto: Epa/VICKIE FLORES

Kira je nedavno uhvaćena u poodmakloj trudnoći, sa stomakom do zuba, a kako stvari stoje prorođaj je obavila u potpunoj privatnosti.

Kira je sa prvim detetom, ćerkicom Edi, imala težak porođaj i nije se ustručavala da priča o tome. Porodila se u maju 2015. godine, a u svojoj knjizi kritikovala je Kejt Midlton zbog njenog brzog i nerealnog pojavljivanja u javnosti, svega nekoliko sati nakon porođaja. Glumica smatra da je to van realnog sveta i da to nije stvarna slika žene, a u knjizi "Feministkinje ne nose pink" opisala je i svoj prvi porođaj.

Nikad viđena fotka sa venčanja Sandre Meljničenko! Blistala je u venčanici, ali su svi zapazili samo jedan detalj!

AUTOR: Glossy/B.Z. DATUM I VREME: 08.09.2019. 10:35 - 08.09.2019. 11:37 Venčanje Sandre i Andreja Meljničenka i dan danas važi za jedno od najskupljih venčanja svih vremena. Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: Profimedia Aleksandra i Andrej su se večali 3. septembra 2005.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!