Sandra Meljničenko
Profimedia
Sandra i Andrej Meljničenko

Profimedia

Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: Profimedia

Sandra Meljničenko (41) i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko (47), godinama su u skladnom braku. Par ima dvoje dece - ćerku Taru i sina Adrijan.

PROČITAJTE I:

 

Poznato je da je Sandra Meljničenko veliki zaljubljenik u modu, te je tako jednom prilikom svoju ćerku odvela na Šanel reviju u okviru nedelje mode u Parizu.

Sandra Meljničenko

Profimedia

Sandra Meljničenko, Foto: Profimedia

Sandra dobro pazi na svaki detalj te tako redovno usklađuje svoje modne kombinacije sa ćerkicom Tarom, a nedavno se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj je bivša Modelsica pozirala sa svojom naslednicom u društvu prijatelja.

Mala Tara izgleda kao mini verzija svoje majke, a kao što možete da primetite, Sandra je i ovaj put vodila računa o odabiru garderobe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ARASHIYAMA SAKURA (@sakura.arashiyama) on Sep 17, 2018 at 4:29pm PDT

Sandra je mesečno izdvajala 10.000 evra da njena naslednica usavrši njen maternji jezik. Ali to nije sve. Ćerka najbogatije Srpkinje u vrtiću je učila i ruski, ali francuski jezik.

"Sandri i Andreju je ćerka donela najveću sreću u životu i oni čine sve da je od malih nogu usmere na pravi put. Tarino obrazovanje im je na prvom mestu i zato ne štede novac na njeno školovanje. Oni su devojčicu nedavno upisali u jednu od najprestižnijih dečjih obrazovnih ustanova u Moskvi, u kojoj, pored maternjeg, roditelji imaju mogućnost da odaberu još minimum dva jezik koje će njihovo dete tokom školovanja usavršiti. Sandra je odlučila da pored ruskog to budu srpski i francuski, dok će engleski početi da pohađa tek sledeće godine", pisao je Kurir pre tri godine.

Sandra želi da svoju ćerku upozna sa jezikom i kulturom svoje rodne zemlje.

Njih dve često razgovaraju na srpskom jeziku i devojčici se maternji jezik njene majke mnogo sviđa, posebno zato što je sličan ruskom.

Sandra i Andrej Meljničenko

Profimedia.rs

Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: Profimedia.rs

Sandra i njen suprug nedavno su fotografisani na odmoru u Italiji, a više fotografija pogledajte u galeriji.

 

BONUS VIDEO

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!