Igi Azalea
printscreen
Foto: printscreen

Nakon višemesečnog šuškanja slavna rep pevačica Igi Azalea potvrdila je da je rodila dete. Australijska pevačica napisala je fanovima na Instagramu kako moli za privatnost.

"Imam sina. Čekala sam pravi trenutak da to javno kažem, ali shvatila sam da što više vremena prolazi da ću se osećati anksioznije da to podelim sa svetom. Želim da držim njegov život u privatnosti, ali isto tako i kažem kako on nije tajna. Volim ga više od reči", napisala je rep pevačica koja nije otkrila ko je otac deteta, a to je najverovatnije reper Plejboj Karti, s kojim je u burnoj vezi, prenose mediji.

Vesti o rođenju deteta početkom maja otkrio je DJ Akademiks, koji je na Instagramu napisao: "Čestitam Igi Azalei i Pljboju Kartiju, koji su ovog vikenda dobili sina". Mnogima je to bilo iznenađenje budući da nisu ni znali da su ponovo zajedno. Prvi put su zajedno viđeni u leto 2018. a tokom 2019. nekoliko puta su prekidali vezu. Igi je krajem 2019. napisala kako je ponovo sama, ali izgleda da su nakon toga ponovno zajedno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on May 27, 2020 at 4:13pm PDT