Edi Marfi
Shutterstock
Edi Marfi

Shutterstock

Edi Marfi, Foto: Shutterstock

Legenda, glumac i komičar Edi Marfi je pre godinu dana postao tata i to deseti put! On je tim povodom okupio svu svoju decu kako bi snimili praznićni porodični portret.

Naime, Edi Marfi je 30. novembra prošle godine dobio deseto dete sa svojom verenicom Pejdž Bačer. Roditelji su znali da će biti dečak, a na vreme su smislili i ime - Maks Čarls Marfi. Maks je dobio i srednje ime u čast Edijevog starijeg brata i komičara Čarlija Marfija koji je preminuo od leukemije.

Dok je njegov najmlađi sin napunio tek godinu dana, njegovi najstariji sin i ćerka već imaju 30 godina, a potomaka se dotakao i gostujući u emisiji kod Elen Dedženeres.

"Smešno je. Muškarci me gledaju kao da sam lud i pitaju se koliko je to sve koštalo. A žene, mislim da u tome vide nešto seksi", uveren je Marfi.

Ali, kakve god bile reakcije, priznaje da je srećan što ima toliko dece, a otkrio je kako je nedavno dobio i prvo unuče.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on Dec 25, 2018 at 9:48am PST

 

Poznato je da je glumac nije dobio svu decu samo sa jednom ženom. Imao ih je pet. Edi nije sa svakom od njih bio u braku, a vanbračnu decu je dobijao i dok je bio sa suprugom Nikol Marfi. Sa sadašnjom verenicom ima pored tek rođenog Maksa i ćerku Izi Oonu.

Sa bivšom ženom Nikol Marfi, Edi ima petoro dece, ćerku Briu koja ima 29 godina, sina Majlsa koji ima 26, ćerku Šejn koja ima 24, Zolu koja ima 19 i Belu koja ima 17 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Dec 4, 2019 at 6:10pm PST

Edi sa Polet Meknili takođe ima sina Erika koji ima 30 godina. Sa Tamarom Hud ima sina Kristijana koji ima 28 godina, a sa Mel Bi ćerku Endžel koja ima 12 godina.

Edi je bio i u braku sa Trejsi Edmonds, ali samo dve nedelje. Par se venčao na Bora Bori, ali s obrzirom na to da je ljubav tako kratko trajala brak je proglašen nevažećim, jer po pravilima oni su na ostrvu morali da provedu minimum 30 dana, što se nije desilo.