NAKON ŠTO JE UMRLA NJEGOVA NATAŠA NIŠTA NIJE ISTO: Ovaj poznati glumac ne može da pređe preko preranog i tragičnog gubitka svoje supruge, njihova ljubav je neponovljiva!

Imali su ljubav na kojima im je zavideo ceo svet, a onda je jedan dan sve promenio

Lijam Nison
Lijam Nison, Foto: printscreen

Ni danas, nakon toliko godina nakon tragične nesreće na skijalištu koja je bila smrtonosna za glumicu Natašu Ričardson, njen suprug, slavni glumac Lijam Nison, nije se oporavio od činjenice da je više nema.

"Nikada se nisam pomirio sa njenom smrću, niti ću. Još uvek, u nekim trenucima, kada čujem da se otvaraju vrata, sam uveren da će sada ući i reći mi nešto", rekao je pre tri godine Nison u emisiji "60 minutes", prisećajući se smrti voljene žene.

A njihova ljubavna priča bila je baš poput filmskih scenarija najromantičnijih filmova. Lijam Nison i Nataša Ričardson upoznali su se 1993. godine na Brodveju, gde su oboje glumili u novoj verziji "Ane Kristi". Hemija između njih nije mogla da se sakrije ni na pozornici, ali nije sve bilo idilično.

"Rad s njim, to što se događalo između nas, ali i medijski natpisi o hemiji među nama nisu baš doprinosili mom tadašnjem braku, koji se u to vreme raspadao. Sve je to bio loš tajming. Šta mogu reći u svoju odbranu? Očigledno sam se jako zaljubila."

Nataša Ričardson tada je još bila u braku s Robertom Foksom, ali šarmu Lijama Nisona, uz čije su se ime povezivale i glumice Helen Miren, Džulija Roberts i Bruk Šilds, nije mogla da odoli. Ubrzo nakon završetka rada na predstavi Nison je otišao u Poljsku, u kojoj je snimao "Šindlerovu listu".

Lidija Vukićević progovorila o 15 godina mlađem dečku, a OVDE pogledajte koliko se ona zaljubila!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi