POJAVIO SE NEUGLEDAN NA SLUŽBENOM ULAZU Otkriveno šta se zaista desilo kada je Kevin Spejsi ušao u Narodno pozorište! Muk je odmah zavladao!

Ovo niko nije očekivao.

Kkevin Spejsi
Kkevin Spejsi, Foto: Profimedia

Holivudski glumac Kevin Spejsi danas je posetio Narodno pozorište, a navodno je bio izuzetno ljubazan i prijatan, a ubrzo se uputio i u šetnju prestoničkim ulicama.

 

Glumac je jednostavno ušetao u pozorište, i predstavio se na portirnici. Kada su radnici uprave sišli, nisu mogli da veruju koga vide. Lepo se pozdravio sa svima, a onda je poželeo da odgleda deo probe koja je bila u toku. Odgledao je "San letnje noći", ponovo se sa svima pozdravio i otišao dalje.

MISTERIOZNA SMRT ROĐE RAIČEVIĆA Pre 18 godina je pronađen mrtav u iznajmljenom stanu, a njegov kofer i danas stoji tamo!

- Danas se na službenom ulazu Narodnog pozorišta pojavio jedan pomalo neugledan čovek koji je na portirnici na engleskom jeziku pitao da li možda trenutno ima neka proba koja je u toku i ako ima da li bi mogao malo da pogleda. Onda se predstavio. Glavom i bradom - Kevin Spejsi lično… i eno ga gleda probu, a u pozorištu je ludnica i vanredno stanje - objaavio je jedan korsnik društvene mreže Fejsbuk.

Narodno pozorište
Narodno pozorište, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Kevin Spejsi dosao na generalnu probu predstave "San letnje noći", projekat Šekspir. Spektakularna kruna uzbudljivog procesa rada na predstavi. Večeras predpremijera! - podelila je glumica Vanja Milačić svoje impresije. Ona je podelila sliku na kojoj je pozirala sa koleginicom Marijom Vicković i slavim glumcem.

ONA JE PAKLENA POMORANDŽA! Rekordna transformacija Ane Nikolić! Instagram je eksplodirao zbog ove fotke!

Kevin Spejsi
Kevin Spejsi, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi