Sestre Kardašijan
Instagram
Sestre Kardašijan

Instagram

Foto: Instagram

Američka rijaliti porodica Kardašijan je u svetu poznata po velikom bogatstvu. Od osnivanja njihove serije do danas im popularnost neprestano raste, a u skladu sa tim i milioni na bankovnim računima.

PROČITAJTE JOŠ:

Polako je ova porodica preuzela tron najuticajnijih osoba na svetu, a kako Clevver News prenosi, njeni članovi zbirno na bankovnim računima imaju 1.839.000.000 dolara!

Osim toga, ovi multimilioneri širom Amerike imaju 18 kuća, a ne treba ni isticati to da svaka od njih i te kako odiše luksuzom i glamurom.

Sve ove nekretnine plaćene su pozamašno, a, kako se navodi, vrednosti im variraju od 700.000 dolara do 20 miliona dolara.

Kim Kardašijan

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Osim toga, sestre Kardašijan su poznate po "skupim igračkama" koje često sebi priušte, a poslednja u nizu je "Bugati" od tri miliona dolara koji je pazarila Kajli Džener. Na sve to treba dodati da najmlađa milijarderka na svetu u svojoj garaži ima i dva "Rendž Rovera", "Rols Rojs", "Lambordžini" i "Ferari".

U poređenju sa svim ovim, kao sitnica deluje to što samo u dnevnoj sobi poseduje sedam slika Demijana Hirsta, pri čemu svaka vredi preko 18.000 dolara.

Kajli Džener

Profimedia

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!