Fredi Merkjuri, Majkl Džekson
Alo!
Majkl Džekson

EPA/STR

Majkl Džekson, Foto: EPA/STR

Fredi Merkjuri i Majkl Džekson bili su vrlo bliski prijatelji tokom osamdesetih godina. Međutim pevač grupe Kvin, Fredi Merkjuri, nije mogao da razume neobične navike spavanja “pop kralja”, piše Miror.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njih dvojica su često zajedno radili na pesmama u Džeksonovom studiju u Ensinu u Kaliforniji, ali je Fredi bio vrlo iznenađen Džeksonovim načinom spavanja. U razgovoru za Metro, Fredijev lični asistent Piter Friston prisetio se detalaj:

“Prihvatate ljude takve kakvi su. Na primer, sa Majkl Džeksonom. Fredi i ja smo išli do njegove kuće da bi snimali osam sati dnevno. To je bilo 1983. godine, a Fredi i Majkl su sarađivali na tri različita albuma u tom trenutku. Ali Majkl se nije ophodio prema meni drugačije nego prema Frediju. Majkl i ja smo igrali video igre pola sata dok je Fredi izlazio da puši.”

Fredi Merkjuri, 0306031926

Profimedia

Fredi Merkjuri, 0306031926, Foto: Profimedia

Ali, Frediju Merkjuriju je bilo teško da pojmi Majklove navike spavanja. Iako su bili u njegovoj kući vrednoj milione, Džekson nije imao pravi krevet, već dušek, pa je tako spavao na podu. Fredija je to intrigiralo, pa je pitao Džeksona o tome.

“Fredi jednostavno nije mogao da ćuti jer se nasred poda nalazio taj veliki dušek, namešten kao krevet. Fredi je rekao: ‘Ti imaš novca, zbog čega ne kupiš krevet?’ A Majkl bi odgovorio: ‘Osećam se mnogo bolje kada sam bliže Zemlji’. Fredi bi odgovorio: ‘Pa koliko si bliži ako nemaš krevet?’ Mi smo na spratu.'”

Majkl Džekson

Profimedia, 0035718757

Majkl Džekson, Foto: Profimedia, 0035718757

Piter se priseća da su i Fredi i Majkl davali sve od sebe kada su “stvarali nešto” zajedno. On se seća da se isto dešavalo s Dejvidom Bouvijem kada su snimali “Under Pressure” za Kvin.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!