La Toja Džekson
Profimedia
La Toja Džekson

Profimedia

La Toja Džekson, Foto: Profimedia

Čim pogledate La Toju Džekson, sestru Majka Džeksona, shvatite da imala niz plastičnih operacija, u koje spadaju, između ostalog, operacija nosa i povećanja grudi. Hirurzi su sužavali njenu bradu, "sređivali obraze", podizali njene obrve...

Posledice plastičnih operacija su frapantne, a nažalost, sklonost ka neumerenom, pa i rekordnom broju estetskih korekcija nije retkost u njenoj porodici. Ali je to daleko od najvećih problema Džeksonovih.

O tim najtežim problemima La Toja je pričala još 1991. u televizijskoj emisiji, a javnost se često podseća na njenu ispovest.

Pevačica je rada otkrila da je otac Džo koji je preminuo u junu 2018. godine, sek*ualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, kao i da je njihova majka Ketrin znala sve.

- Kada tvoj otac izađe iz kreveta koji deli sa majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a čuješ svoju majku kako govori :"Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi - rekla je pevačica koja je imala 11 godina kada je počeo stravičan niz događaja, a koja je i kasnije bila žrtva zlostavljanja. Partneri su je pritom prislijavali da snima erotske filmove.

Porodica Džekson je samo naizgled i to na početku njenog proboja na javnu scenu izgledala kao srećna porodica sa mnogo talentovane dece. Vremenom se saznalo da je Džozef Volter koji je radio kao menadžer za talente bio pravi despot i zlostavljač. Bio je otac petoro dece.

Pored La Toje koja se proslavila 1984. hitom "Heart Don't Lie", pevanjem se bavi i njena sestra Dženet Džekson. La Toja je nakon uspeha napravila pauzu, a onda se 2000. vratila na scenu.

Komentari (1)

voja

20.04.2021 12:38

jel ovo Maja M.?