Britni Spirs na dodeli  MTV nagrada
Profimedia
Britni Spirs

Profimedia

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je Džejmi navodno bio nasilan prema njenom sinu, sada on želi da se odrekne starateljstva nad ćerkom.

Spirs je, kako pišu strani mediji, rešen da zbog narušenog zdravlja privremeno odustane od starateljstva nad pevačicom, koje mu je sud dodelio pre nekoliko godina, kada je ona imala nervni slom. Džejmi se obratio sudu sa zahtevom da se oslobodi brige o ćerki bar do početka 2020. godine. On je zatražio da na njegovo mesto dođe Džodi Montgomeri, koja je već godinu dana menadžerka Britni Spirs. Džejmi smatra da je sposobna da preuzme njegovu poziciju.

Britni Spirs

Profimedia

Foto: Profimedia

S druge strane, Britnina majka Lin zahteva da se uključi u pregovore i konačnu odluku. I ona navodno želi da bude imenovana za staratelja svoje ćerke. Podsetimo, Džejmi se već 11 godina brine o finansijama i privatnom životu pop pevačice. Njemu je sud dodelio tu odgovornost, a on ima prava da odlučuje o svim bitnim stvarima koje se tiču Britni.

PREPORUČUJEMO I:

 

Poslednjih dana je na udaru javnosti zbog toga što ga je bivši zet Kevin Federlajn optužio da je njegovog i Britninog starijeg sina Šona tukao. Kevin je zajedno s advokatom predao sudu tužbu, nakon čega je dedi određena mera zabrane prilaska unuku, a vest se pojavila nekoliko dana nakon što je objavljeno da je dobio 70% starateljstva nad decom koju ima s Britni.

Na meti i pop pevačica Britni Spirs

AP Chris Pizzello

Foto: AP Chris Pizzello

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!